Kommer snart Min største hemmelighed: Kiki

Information

Forlag
Alinea
Genre
Børnebøger
Serie
Min største hemmelighed
Forside af
Tina Burholt

Bog

Udkommer
04-08-2023
ISBN
9788723568038
Sider
46
LIX
13


Fun facts
Andre bøger i serien

Min største hemmelighed: Kiki


Alle mennesker har hemmeligheder.
Men nogle hemmeligheder er større end andre.
Det her er KIKIs største hemmelighed.

Hej søde, tjek det her link! Spice_It_Up har over 50k følgere, og hun nævner dig – hun elsker dit hemmelige trick! :D
Jeg glor på Tines besked. Mærker mit hjerte gå i stå. Læser igen og igen, mens jeg prøver at få vejret. 50.000 følgere. Hvor mange af dem vil tjekke min kanal ud nu?


Kiki har sin egen YouTube-kanal, hvor hun bager. Hun har fået meget ros for en opskrift på cupcakes, og da en kendt YouTuber opdager hende, går opmærksomheden helt amok.
Men hvad sker der, hvis nogen finder ud af, at opskriften slet ikke er en, Kiki selv har fundet på? At det er en, hun har stjålet fra en anden YouTuber?

Fun facts


  • Min største hemmelighed-bøgerne om Kiki, Inger og Tine udkommer samtidig, og det er der to helt særlige grunde til: 1. Forbogstaverne i pigernes navne danner mit navn: KIT 2. Navnene passer også med nogle af de gode mennesker, der har været med til at lave alle bøgerne indtil videre, nemlig: Kiki (Kit, mig - forfatteren), Inger (Inge Rand, den utroligt dygtige grafiker, der har sat alle bøgerne op) og Tine (Tina Burholt, den fantastiske illustrator, der har lavet alle forsiderne)
  • Kiki og jeg har ellers ikke meget til fælles, men jeg bad Tina (illustratoren) om at give Kiki en særlig detalje i udseendet: et stort mellemrum mellem fortænderne - ligesom jeg selv havde som barn, før jeg fik bøjle på

Andre bøger i Min største hemmelighed-serien