Min største hemmelighed: Kiki

Information

Forlag
Alinea
Genre
Børnebøger
Serie
Min største hemmelighed
Forside af
Tina Burholt

Bog

Udkommet
04-08-2023
ISBN
9788723568038
Sider
46
LIX
13


Køb bogen Se anmeldelser Fun facts
Andre bøger i serien

Min største hemmelighed: Kiki


Alle mennesker har hemmeligheder.
Men nogle hemmeligheder er større end andre.
Det her er KIKIs største hemmelighed.

Hej søde, tjek det her link! Spice_It_Up har over 50k følgere, og hun nævner dig – hun elsker dit hemmelige trick! :D
Jeg glor på Tines besked. Mærker mit hjerte gå i stå. Læser igen og igen, mens jeg prøver at få vejret. 50.000 følgere. Hvor mange af dem vil tjekke min kanal ud nu?


Kiki har sin egen YouTube-kanal, hvor hun bager. Hun har fået meget ros for en opskrift på cupcakes, og da en kendt YouTuber opdager hende, går opmærksomheden helt amok.
Men hvad sker der, hvis nogen finder ud af, at opskriften slet ikke er en, Kiki selv har fundet på? At det er en, hun har stjålet fra en anden YouTuber?

AnmeldelserOmslaget signalerer pige- og venindebog, og mange piger vil kunne identificere sig med Inger, Kiki og Tine. Det er tre velskrevede historier, med tre temaer som er aktuelle for aldersgruppen. Det er sjovt at historierne, på den ene side kan læses uafhængigt af hinanden, men samtidigt flettes pigernes liv sammen i bøgerne, og man kan læse om deres indbyrdes forhold med hinanden og syn pả hinanden fra flere vinkler

(fælles lektørudtalelse for Min største hemmelighed: Kiki, Min største hemmelighed: Inger og Min største hemmelighed: Tine)

Lektørudtalelse

Min største hemmelighed” er en skøn serie. Hver bog har hver sin egen pige som hovedperson, og pigerne optræder på skift i biroller i hinandens historier 🌸
[...]
Vi hører om pigernes hverdag, venskaber, familieforhold og naturligvis deres hemmeligheder og hvordan de håndterer disse.
Det er skøn læsning og en serie, der plejer at være et hit fra ca. 9 år 😊

Se hele anmeldelsen på Ditte Dalsgaard-Hansens Instagram

Fun facts


  • Min største hemmelighed-bøgerne om Kiki, Inger og Tine udkommer samtidig, og det er der to helt særlige grunde til: 1. Forbogstaverne i pigernes navne danner mit navn: KIT 2. Navnene passer også med nogle af de gode mennesker, der har været med til at lave alle bøgerne indtil videre, nemlig: Kiki (Kit, mig - forfatteren), Inger (Inge Rand, den utroligt dygtige grafiker, der har sat alle bøgerne op) og Tine (Tina Burholt, den fantastiske illustrator, der har lavet alle forsiderne)
  • Kiki og jeg har ellers ikke meget til fælles, men jeg bad Tina (illustratoren) om at give Kiki en særlig detalje i udseendet: et stort mellemrum mellem fortænderne - ligesom jeg selv havde som barn, før jeg fik bøjle på

Andre bøger i Min største hemmelighed-serien