Til døden os skiller

Til døden os skiller
Udkommet maj 2017 på Carlsen
280 sider
Domestic noir til unge
Forside af Sune Ehlers

Til trods for en hård opvækst har Nick nogenlunde styr på livet: Arbejde på værkstedet, byture med vennerne, ikke for meget hash, løs aftale med Emma om sex.

Så møder han Isabelle.

Hun er alt for god til ham, det kan han se med det samme. For smuk, for rig, for intelligent – for god til at være sand. Alligevel kaster han sig ud i kampen for at vinde hende. Mod alle odds lykkes det.
Men hvad er prisen?

Domestic noir er spændingshistorier, hvor det farlige lurer meget tættere på, end man tror …


Køb bogen

Til døden os skiller kan købes i boghandlere eller på forlaget Carlsens hjemmeside.


Kig i bogen


Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Bogen er et kunstværk. […] Handlingen udvikler sig hele tiden, og den får hele tiden et nyt twist, hvilket jeg sjældent har oplevet i sådan en grad. Bogen bliver slugt i en mundfuld, fordi du bliver suget ind i fortælling.”
Se hele anmeldelsen på Bookeater.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det bedste ved Til døden os skiller er det overraskende tvist i slutningen af historien, som jeg ikke vil afsløre her. Det næstbedste er den imponerende gode skildring af de kulturforskelle, som Nick oplever […] den veldrejede historie, de væsentlige pointer undervejs og den overraskende slutning, som udfordrer læseren på både forventninger og fordomme.”
Se hele anmeldelsen hos Pædagogen.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Jeg kan helt sikkert anbefale ’Til døden os skiller’, da jeg blev overrasket over drejningen, men også fordi jeg fik lov til at møde en spændende karakter i bogen og fordi bogen faktisk blev i mine tanker et godt stykke tid efter, at jeg havde læst den.”
Se hele anmeldelsen hos De Unges Ord

⭐️⭐️⭐️⭐️
“[…] på den ene side kunne jeg slet ikke begribe, hvad jeg lige havde læst, men på den anden side var jeg blæst helt bagover på grund af historien og den måde Kit A. Rasmussen formåede at narre en. Den rørte mig dybt på flere punkter og sætter fokus på noget meget alvorligt, – Hvilket jeg rigtig godt kan lide.”
Se hele anmeldelsen på Boegeskov bogblog

“Den her bog tog mig virkelig med storm, den var slet ikke som jeg regnede med! […] Fedt at Kit A. Rasmussen tør skrive om noget så barsk og voldsomt – og ikke mindstvirkeligt!”
Se hele anmeldelsen hos Katrine_bookworld