Til døden os skiller

Til døden os skiller
Udkommet maj 2017 på Carlsen
280 sider
Domestic noir til unge
Forside af Sune Ehlers

Til trods for en hård opvækst har Nick nogenlunde styr på livet: Arbejde på værkstedet, byture med vennerne, ikke for meget hash, løs aftale med Emma om sex.Så møder han Isabelle.

Hun er alt for god til ham, det kan han se med det samme. For smuk, for rig, for intelligent – for god til at være sand. Alligevel kaster han sig ud i kampen for at vinde hende. Mod alle odds lykkes det.
Men hvad er prisen?

Domestic noir er spændingshistorier, hvor det farlige lurer meget tættere på, end man tror …


Køb bogen

Til døden os skiller kan købes i boghandlere eller på forlaget Carlsens hjemmeside.


Kig i bogen


Anmeldelser

“Psykologisk roman med flot indbyggede overraskelser, der gør at læseren holdes fanget til sidste side. […] Bør absolut anskaffes til YA hylden.”
Lektørudtalelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Bogen er et kunstværk. […] Handlingen udvikler sig hele tiden, og den får hele tiden et nyt twist, hvilket jeg sjældent har oplevet i sådan en grad. Bogen bliver slugt i en mundfuld, fordi du bliver suget ind i fortælling.”
Se hele anmeldelsen på Bookeater.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det bedste ved Til døden os skiller er det overraskende tvist i slutningen af historien, som jeg ikke vil afsløre her. Det næstbedste er den imponerende gode skildring af de kulturforskelle, som Nick oplever […] den veldrejede historie, de væsentlige pointer undervejs og den overraskende slutning, som udfordrer læseren på både forventninger og fordomme.”
Se hele anmeldelsen hos Pædagogen.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det var ikke meningen at jeg skulle bruge det meste af natten på at læse “Til Døden Os Skiller”, men jeg kunne simpelthen ikke ligge den fra mig da jeg først var gået i gang! Bogen er på 280 sider og ikke en eneste af siderne er spildt! Plottet er så sindsygt medrivende helt til det sidste – da jeg havde læst bogen færdig bankede mit hjerte som om jeg lige havde løbet 10 km.”
Læs hele anmeldelsen på Booksyteatimes blog

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Jeg kan helt sikkert anbefale ’Til døden os skiller’, da jeg blev overrasket over drejningen, men også fordi jeg fik lov til at møde en spændende karakter i bogen og fordi bogen faktisk blev i mine tanker et godt stykke tid efter, at jeg havde læst den.”
Se hele anmeldelsen hos De Unges Ord

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Den var rå, den var lige på og hårdt og den rev benene væk under mig. Et absolut Must Read!”
Se hele anmeldelsen på De Unges Boghjørne

⭐️⭐️⭐️⭐️
“Til døden os skiller er en velskrevet og intelligent YA om et tabubelagt emne – nemlig partnervold.”
Se hele anmeldelsen på Bibliotekats Instagram-profil

⭐️⭐️⭐️⭐️
“[…] på den ene side kunne jeg slet ikke begribe, hvad jeg lige havde læst, men på den anden side var jeg blæst helt bagover på grund af historien og den måde Kit A. Rasmussen formåede at narre en. Den rørte mig dybt på flere punkter og sætter fokus på noget meget alvorligt, – Hvilket jeg rigtig godt kan lide.”
Se hele anmeldelsen på The Bookish Boegeskov

⭐️⭐️⭐️⭐️
“Med Til døden os skiller har Kit A. Rasmussen forfattet en fantastisk bog om et emne, der desværre er meget tabubelagt – og netop derfor er bogen så vigtig.”
Se hele anmeldelsen hos Cats, books and coffee

“Forfatteren har suverænt sproget i sin magt, og dermed også læseren i et fast greb, fra start til slut. […] For mig hører Kit A. Rasmussen nu til blandt eliten af danske YA forfatteren.”
Se hele anmeldelsen på Drengetiltjenestes Instagram-profil

“Uden løftet pegefinger åbner den ens øjne for vold og hvordan det kan opstå og på fineste vis prikker den også til ens fordomme. En vigtig bog!”
Se hele anmeldelsen på Hadbjerg Skolebiblioteks Instagram-profil

“Den her bog tog mig virkelig med storm, den var slet ikke som jeg regnede med! […] Fedt at Kit A. Rasmussen tør skrive om noget så barsk og voldsomt – og ikke mindstvirkeligt!”
Se hele anmeldelsen hos Katrine_bookworld

“Denne bog er så vigtig. Jeg synes alle burde læse den, da den tager et emne op som er tabulagt og meget seriøst. Læs den, for faen. Læs den”
Se hele anmeldelsen på Booksaboards Instagram-profil

“The pages kept turning themselves while reading and I just loved how the story was told!”
Se hele anmeldelsen på Cherryblossomreads’ Instagram-profil