Arealet af en trekant

Information

Forlag
Alinea
Genre
Ungdomsbøger
Forside af
Inge Rand

Bog

Udkommet
12-03-2022
ISBN
9788723558343
Sider
149
LIX
13

Lydbog

Udkommet
07-06-2022
Indtalt af
Malene Bjerg
Længde
1t 57m


Køb bogen Køb lydbogen Se anmeldelser

Arealet af en trekant


Nu ved jeg, hvad folk mener, når de siger, at man ikke kan lade være med at glo på et trafikuheld. Selvom det er ækelt, er det umuligt at se væk.
Og jeg kan ikke holde op med at glo, da Vita stikker sin hånd ind i Lauges. Giver den et tryk.
Lauges kinder bliver en tone mørkere.
”Vi vil ha’ et kys!” råber Emil og griner over hele fjæset.
”Ej,” siger Lauge og tager et skridt væk fra Vita.
Jeg giver ham ret. Men kun indeni. Vi vil absolut ikke have et kys mellem Lauge og Vita. Vi vil hellere save vores egne arme af.


Rasmine har længe været vild med Lauge. Somme tider er det næsten som om, han også ser på hende. Som om deres blikke er millimeter fra at fange hinanden på tværs af klassen. Men nu har han fundet sammen med Vita, og så kan det aldrig blive til noget mellem Lauge og Rasmine. Vel?

AnmeldelserKit A. Rasmussen har bedrevet endnu en god bog som hedder "arealet af en trekant". [...] Det her er en virkelig lækker bog til udskolingseleverne.

Se hele anmeldelsen på Anne-Mette Sigaards Instagram

Forvirring og første forelskelse bliver på bedste vis beskrevet her i denne bog. Fint og godt fortalt får du på få sider beskrevet Rasmines usikkerhed og de akavede situationer hun havner i, så du som læser er helt med og forstår Rasmine. Jeg fløj igennem bogen, da den både er spændende og giver sommerfugle i maven over Rasmines forelskelse.

Se hele anmeldelsen på Københavns Børnebibliotekers Instagram

Det er nogle skønne karakterer og en meget troværdig fremstilling af det her med, både at vælge sig selv, men også hvordan vi er overfor og vælger andre.
[...] den er super til de her tweens som higer efter ungdomsbøger, de efter min mening ikke er klar til - den her, den er for dem!

Se hele anmeldelsen på Skolebibliotekaren_lenes Instagram

★★★★

Bogen beskriver virkelig godt hverdags livet for en ung pige, og hvordan det er at have et crush. Jeg blev bare super glad af at læse den her bog, så det tror jeg også at mange andre unge vil blive! STOR anbefaling herfra

Se hele anmeldelsen på Sophias Bogblogs Instagram

Meget realistisk og velskrevet historie om den spæde forelskelse og alle de forvirrende tanker og følelser, man kan have som ung. Man kommer ind bag facaden på hovedpersonen, Rasmine, og føler med hende i alle de akavede situationer, hun oplever.

Stor anbefaling til indkøb for både folkebibliotek og PLC

Lektørudtalelse