En chance mere

Information

Forlag
Alinea
Genre
Ungdomsbøger
Forside af
Inge Rand

Bog

Udkommet
22-10-2020
ISBN
9788723549297
Sider
136
LIX
18

Lydbog

Udkommet
24-02-2021
Indtalt af
Thomas Jacob Clausen
Længde
2t


Køb bogen Køb lydbogen Se anmeldelser

En chance mere


„Det er, som om vi bliver forfulgt. Af døden.“
Mor skæver til mig, og hun fortsætter: „Der var den unge mand i byen, hvor vi boede før. Han var kun lidt ældre end Oskar. Og pludselig var han død.“
„Arh, han ...“ starter far, men mor er ikke til at stoppe. „Og før det var det vores genbo. I den anden by. Altså, hvad fanden sker der? Bliver vi forfulgt? Eller er vi forbandet eller hvad?“ Hendes stemme er skinger. Jeg har lyst til at lægge hænderne for ørerne.
Mest fordi hun har ret.


Oskars nabo er blevet dræbt under mystiske omstændigheder. Og selvom Oskar og hans forældre kun lige er flyttet ind i den nye lejlighed, retter politiet hurtigt blikket mod dem. Der er tidligere sket forbrydelser i nærheden af dem, men det betyder jo ikke, at de har noget med naboens død at gøre. Vel?

En chance mere følger op på begivenhederne i forgængeren Én chance og tager læseren med ind i et univers fuld af ubesvarede spørgsmål, blodige mordvåben og hemmeligheder, der rækker langt tilbage i tiden.

AnmeldelserEndnu en spændende ungdomsbog i "Læseklub. Sort", som er læsebearbejdede fortællinger. Historien er velskrevet og selv om der forgår nogle meget mystiske ting, virker det meget troværdigt.
Anbefales til skolernes PLC og folkebibliotekerne

Lektørudtalelse

Det er endnu en hæsblæsende ya-roman skrevet i et letlæseligt sprog, men også i et sprog, der er nutidig og ungdommeligt!
[...] Kæmpe anbefaling herfra til elever i udskolingen - og til jer voksne, der gerne vil have en hurtig, men virkelig god spændingsroman.

Se hele anmeldelsen på Kia Lundsgaards Instagram