Go Gaming


“Det her er en superfed! serie om at være ung og træffe valg, om venskab, sammenhold og at være et hold og et menneske.
[...] Dilemmaerne er reelle og spændende, karaktererne så godt skrevet og nemme at leve sig ind i og så er serien vildt sympatisk. Der er ikke jalousi og backstabbing, men venskab og holdfølelse uden at det føles sukkersødt eller kedeligt og det er fedt!
En fremragende ny serie”

skriver Bibliotekat på Instagram

Go Gaming er en serie af børnebøger, der handler om at være en del af et hold, der spiller Counter-Strike. Men bøgerne handler ikke kun om CS:GO - de handler også om venskab og om at måtte træffe valg, der føles helt umulige.
Alle bøgerne er illustreret af Andreas Erstling, og udkommer på forlaget Gyldendal. Udover almindelige, trykte bøger, findes serien som både lydbøger og e-bøger.
Klik på en af bøgerne for at se anmeldelser, læseprøve mv.


Go Gaming 1: Frags og fodbold

Otto (Ot2) spiller Counter-Strike sammen med fire venner på Go Gaming-holdet. De er ikke professionelle, men drømmer om at blive det. Otto drømmer også om at blive professionel fodboldspiller, men da han får tilbudt en plads på førsteholdet, står han pludselig i et kæmpe dilemma. Der er ikke tid til begge dele, så hvordan skal Otto vælge mellem de to ting, han elsker allermest?

Udkommet 18-06-2019


Go Gaming 2: Call-outs og karriere

Magnus (Halo) er in-game leader på Counter-Strike-holdet Go Gaming. Det er ham, der er den ansvarlige, den, der lægger strategierne, og den, der sørger for, at alle vennerne præsterer deres bedste.

En dag får Magnus et tilbud: kom og vær in-game leader på et internationalt hold med kurs mod toppen af professionel Counter-Strike. Det er drømmen!

Men kan han rejse fra sin syge søster? Fra sine bedste venner? Og fra det hold, han har været med til at opbygge fra bunden?

Udkommet 18-06-2019


Go Gaming 3: Strats eller snyd

Asger (ASH) er den nye in-game leader på Counter Strike-holdet Go Gaming. Han knokler for at imponere sit nye hold, og han har aldrig spillet bedre. Men så bliver han beskyldt for at snyde af et af de hold, de har slået. Asger vil gøre alt for at bevise sin uskyld, men hvis det ikke lykkes ham, går hele holdet glip af årets største turnering. Skal Asger kæmpe for at rense sit navn, eller skal han trække sig fra holdet og fra drømmen om at blive professionel?

Udkommet 14-01-2020


Go Gaming 4: Anchor eller ansvar

Jeppe (FRAGMENTS) elsker at spille Counter-Strike, og han elsker sit hold, Go Gaming. Men på det seneste har han ikke spillet så godt. Og de plejer altid at sige på holdet, at en spiller selv bør vide, hvornår han er et anchor, der trækker holdet ned.
En dag dukker Eskild op, og Jeppes værste frygt ser ud til at blive bekræftet. De vil smide ham af holdet og erstatte ham med en anden spiller! Skal Jeppe trække sig med æren i behold? Eller skal han kæmpe for sin plads på det hold, han selv har været med til at starte?

Udkommet 01-09-2020