Matematik

Bøger hvor DU er helten, der skal opklare matematiske gåder!


En matemagisk verden

Ninja Ninus er væk!
Med sit laser-blik har han lavet et hul i væggen. Ikke bare et hul ud til haven. Niks. Det er et hul til en anden verden. En matemagisk verden.


Velkommen i EN MATEMAGISK VERDEN fuld af vilde matematiske gåder. I din jagt efter den skøre kanin Ninja Ninus, løser du sjove matematiske gåder i marker af kvadratrødder og miner af guld, mens du bliver jagtet og beskudt.

Udkommet 27-02-2020


Matemystik i laboratoriet

Udefra er huset mørkt og skummelt. På døren er der et stort skilt:
LABORATORIE
Jeg ser på det øde industriområde omkring mig. På månen, der kigger frem bag en sky. Og så ser jeg på telefonen igen. Det kan da ikke passe?
Ukendt nummer:
“Hjælp! Kom til Industrivej 86. Skynd dig!”

Matemystik i laboratoriet er fuld af matematiske gåder. Mens du leder efter stemmen bag Ukendt nummer, løser du gåderne for at finde en sikker vej ud af laboratoriet.

Udkommet 08-04-2019


Matemystik på slottet

Jeg er spøgelses-jæger. Mailen kom til mit firma. Jeg kan den udenad.
„Hjælp! Jeg har købt hr. Gorms gamle slot, men jeg tør ikke være der. Hans ting er der endnu, og slottet er fuldt af underlige lyde. Ting forsvinder. Ting vælter. Nogen skriger. Noget pusler. Døre, der før var åbne, er med ét låst. Jeg er sikker på, det spøger. Det må være hr. Gorm, der går igen. Han leder vist efter noget. Hjælp mig! Få spøgelset væk.“

Matemystik på slottet er fuld af matematiske gåder. Mens du leder efter hr. Gorms ånd, løser du gåderne for at finde ud af, hvad der foregår på slottet.

Udkommet 30-11--0001