Matematik

Bøger hvor DU er helten, der skal opklare matematiske gåder!


En matemagisk verden

Ninja Ninus er væk!
Med sit laser-blik har han lavet et hul i væggen. Ikke bare et hul ud til haven. Niks. Det er et hul til en anden verden. En matemagisk verden.


Velkommen i EN MATEMAGISK VERDEN fuld af vilde matematiske gåder. I din jagt efter den skøre kanin Ninja Ninus, løser du sjove matematiske gåder i marker af kvadratrødder og miner af guld, mens du bliver jagtet og beskudt.

Udkommet 27-02-2020


En matemagisk verden - nu i cirkus

„Hvor er jeg?“ Jeg skæver til løven, der ser surt på mig.
„I en matemagisk verden,“ siger Mister. „I et cirkus. Kom nu, jeg har brug for din hjælp.“
„Til hvad?“
„Mine små brødre og søstre er blevet væk.“


Velkommen i EN MATEMAGISK VERDEN fuld af vilde matematiske gåder. I din jagt efter otte katte, der er ude på ballade, løser du sjove matematiske gåder i et skørt cirkus, mens du prøver at nå hjem til aftensmad.

Udkommet 17-04-2023


En matemagisk verden - nu med møg-hund

Noget flår i min hånd. Møg-hunden bider om min matematikbog. River den ud af min hånd! Og så hopper den fremad.
POW.
„Du kan følge efter?“ mumler onkel. Jeg tænker over det. I cirka et sekund. „Okay. Send mig afsted.“


Velkommen i en EN MATEMAGISK VERDEN fuld af vilde matematiske gåder. I din jagt efter naboens møg-hund løser du sjove matematiske gåder i naturen og på dronningens slot, mens du forsøger ikke at få kappet dit hoved af.

Udkommet 04-02-2021


Matemystik i laboratoriet

Udefra er huset mørkt og skummelt. På døren er der et stort skilt:
LABORATORIE
Jeg ser på det øde industriområde omkring mig. På månen, der kigger frem bag en sky. Og så ser jeg på telefonen igen. Det kan da ikke passe?
Ukendt nummer:
“Hjælp! Kom til Industrivej 86. Skynd dig!”

Matemystik i laboratoriet er fuld af matematiske gåder. Mens du leder efter stemmen bag Ukendt nummer, løser du gåderne for at finde en sikker vej ud af laboratoriet.

Udkommet 08-04-2019


Matemystik på slottet

Jeg er spøgelses-jæger. Mailen kom til mit firma. Jeg kan den udenad.
„Hjælp! Jeg har købt hr. Gorms gamle slot, men jeg tør ikke være der. Hans ting er der endnu, og slottet er fuldt af underlige lyde. Ting forsvinder. Ting vælter. Nogen skriger. Noget pusler. Døre, der før var åbne, er med ét låst. Jeg er sikker på, det spøger. Det må være hr. Gorm, der går igen. Han leder vist efter noget. Hjælp mig! Få spøgelset væk.“

Matemystik på slottet er fuld af matematiske gåder. Mens du leder efter hr. Gorms ånd, løser du gåderne for at finde ud af, hvad der foregår på slottet.

Udkommet 07-01-2021