Slenderman

Information

Forlag
Gyldendal
Genre
Ungdomsbøger
Forside af
Aske Rose

Bog

Udkommet
06-01-2020
ISBN
9788702284652
Sider
99
LIX
11

Lydbog

Udkommet
06-01-2020
Indtalt af
Emil Birk Hartman
Længde
1t 19m


Køb bogen Køb lydbogen Se anmeldelser

Slenderman


Han kniber øjnene sammen og holder mobilen tæt på næsen. Glor. Med et sæt sænker han telefonen og ser på mig. »Der står nogen,« siger han. Jeg synker. Den er god nok. Der står én. »Det er for creepy.« Victor ser ud ad vinduet. Skoven ligger lige ovre på den anden side af vejen.

Der står en mand bag Tobias på alle de billeder, han tog med Victor ude i skoven. Selvom ingen af dem så ham, da de var derude. Da Tobias senere søger rundt på nettet, kan han læse, at der er andre, der har mødt manden. De skriver, at han er fra en anden verden og kan hjælpe én, hvis man har det svært.
Men det er ikke gratis.

AnmeldelserSuperuhyggelig historie på den uforklarlige måde, hvor det mest af alt er den underliggende, truende stemning, som er skræmmende. Den åbne slutning er åben for fortolkning - og god at diskutere med hinanden

Lektørudtalelse

[...] det kribler i mine fingre hver gang jeg modtager gyserhistorier fra @kitarasmussen . Og det er der en helt særlig grund til. For når man nu læser en af Kits gysere, i dette tilfælde Slender-man - som jeg ikke kan få nok af, så kan man som læser mærke at hun selv elsker genren.

Se hele anmeldelsen på Drenge til tjenestes Instagram

Let læst roman. Kan læses af unge med læsevanskeligheder. Eller hvis man bare gerne vil læse en spændende historie, der ikke er så teksttung.

Se hele anmeldelsen på Læselands hjemmeside

"Slenderman" er en af de mest uhyggelige bøger, jeg nogensinde har læst. Det var ikke muligt at lægge den fra sig, før man havde fundet ud af, hvordan historien endte. [...] Det meget enkle sprog virker som et elegant stilistisk virkemiddel og ikke som et pædagogisk hjælpemiddel.

Se hele anmeldelsen på Folkeskolen.dk