En matemagisk verden - nu i cirkus

Information

Forlag
Alinea
Genre
Børnebøger
Serie
Matematik
Illustreret af
Jan Solheim

Bog

Udkommet
17-04-2023
ISBN
9788723565303
Sider
47
LIX
9


Køb bogen Se anmeldelser Fun facts
Andre bøger i serien

En matemagisk verden - nu i cirkus


„Hvor er jeg?“ Jeg skæver til løven, der ser surt på mig.
„I en matemagisk verden,“ siger Mister. „I et cirkus. Kom nu, jeg har brug for din hjælp.“
„Til hvad?“
„Mine små brødre og søstre er blevet væk.“


Velkommen i EN MATEMAGISK VERDEN fuld af vilde matematiske gåder. I din jagt efter otte katte, der er ude på ballade, løser du sjove matematiske gåder i et skørt cirkus, mens du prøver at nå hjem til aftensmad.

AnmeldelserEn rigtig sjov labyrint-bog at læse og løse. Bogen udfordrer, inddrager og aktiverer læseren - og giver en rigtig sjov læseoplevelse, som nok skal appellere til såvel de matemagisk nysgerrige børn, men også til dem, der bare synes om gåder og spændende historier.
[…] Anbefales helt klart til såvel PLC som børnebibliotek

Lektørudtalelse

[...] jeg synes, at der er både gode logiske og matematiske opgaver, og den her slags bøger er både underholdende og får gang i hjernecellerne.

Se hele anmeldelsen på Skolebibliotekaren Lenes Instagram

"En matemagisk verden" består af en hel masse matematiske gåder og måden gåderne løses på har betydning for handlingen. Det er både sjovt og spændende, og det fastholder børnenes læsning på en helt anden måde, fordi man kan hoppe frem og tilbage i bogen.

Se hele anmeldelsen på Litteraturhjoernets Instagram

Fun facts


  • Efter at have haft en bog med en kanin og en bog med en hund, var det jo oplagt, at den tredje bog i En Matemagisk Verden-serien skulle have en kat med!
  • I alle tre bøger er der en lille reference til Alice i Eventyrland. I denne bog bemærker du måske Misters smil på side 3 ...

Andre bøger i Matematik-serien