Kommer snart Rush B: Snydt

Information

Forlag
Gyldendal
Genre
Børnebøger
Serie
Rush B
Illustreret af
Andreas Erstling

Bog

Udkommer
31-12-2019
ISBN
9788702296129
Sider
71
LIX
12


Andre bøger i serien

Rush B: Snydt


Gordon er vild med at spille Counter-Strike: Global Offensive, så han og hans ven Marko beslutter sig for at lave et CS:GO-hold. Gordon har dog svært ved at få sit spil til at køre, så han beder en ven om tips til at blive bedre. Men vennens tip overrasker Gordon. En aimbot. Hvis man spiller med en aimbot, snyder man. Og det er forkert at snyde. Også selvom ens spil ikke kører. Ikke?

Andre bøger i Rush B-serien


Kommer snart Rush B: Hacket

Gordon er vild med at spille Counter-Strike: Global Offensive, og han har lige fået et nyt skin. Men alle andre har travlt med at spille det nye computerspil Blood Wolf. Gordons nye skin var dyrt, og han har ikke råd til at købe Blood Wolf. Han kommer dog i kontakt med en gamer, der gerne vil lade ham låne sin konto, så Gordon kan prøve Blood Wolf. Det eneste, gameren vil have til gengæld, er at spille med Gordons nye skin. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og da Gordon med ét ikke kan få adgang til hverken Blood Wolf eller sit skin, går sandheden op for ham: Han er blevet hacket.

Bog skrevet af Kit A. Rasmussen
Kommer snart Rush B: Mobbet

Gordon er vild med at spille Counter-Strike: Global Offensive, men somme tider kan tonen online være både hård og ubehagelig. Da Gordon og hans ven Marko spiller med XML og hans slæng, misser Gordon nogle skud med sniper-riflen. Det tager XML ikke pænt, og Gordon træner røven ud ad bukserne for at blive bedre. Men det er åbenbart lige meget, hvor godt han spiller. Ifølge XML og hans slæng, kan Gordon ikke gøre noget rigtigt. Gordon er tæt på at opgive CS:GO, men så får han en besked, der kan vende op og ned på alting.

Bog skrevet af Kit A. Rasmussen