Go Gaming 1: Frags og fodbold

Information

Forlag
Gyldendal
Genre
Børnebøger
Serie
Go Gaming
Illustreret af
Andreas Erstling

Bog

Udkommet
18-06-2019
ISBN
9788702275551
Sider
120

Lydbog

Udkommet
18-06-2019
Indtalt af
Mikkel Hansen
Længde
1t 57m


Køb bogen Køb lydbogen Se anmeldelser Kig i bogen Andre bøger i serien

Go Gaming 1: Frags og fodbold


Otto (Ot2) spiller Counter-Strike sammen med fire venner på Go Gaming-holdet. De er ikke professionelle, men drømmer om at blive det. Otto drømmer også om at blive professionel fodboldspiller, men da han får tilbudt en plads på førsteholdet, står han pludselig i et kæmpe dilemma. Der er ikke tid til begge dele, så hvordan skal Otto vælge mellem de to ting, han elsker allermest?

AnmeldelserKit A. Rasmussen har styr på sit shit. Hun ved, hvordan man spiller både fodbold og Counter-Strike. Hun kender opturene og nedturene i begge spil, så der er ikke et eneste kedeligt øjeblik i Go Gaming – Frags og fodbold.

Se hele anmeldelsen på Weekendavisen

Virkelig gode bøger med spændende historier. Man føler med drengene, både under spillet og gennem de svære valg, de skal træffe.
Køb serien i flere eksemplarer til alle biblioteker og PLC.

Lektørudtalelse

Det her er en superfed! serie om at være ung og træffe valg, om venskab, sammenhold og at være et hold og et menneske.
[...] Dilemmaerne er reelle og spændende, karaktererne så godt skrevet og nemme at leve sig ind i og så er serien vildt sympatisk. Der er ikke jalousi og backstabbing, men venskab og holdfølelse uden at det føles sukkersødt eller kedeligt og det er fedt!
En fremragende ny serie

Se hele anmeldelsen på Bibliotekats Instagram

Go Gaming handler selvfølgelig om gaming, men bøgerne handler også om så meget mere! Om sammenhold, kammeratskab og store valg i livet. Og hvis du ikke er galvaniseret indeni, er de også ret rørende. [...] Jeg glæder mig SÅ meget til at høre mere om drengene fra Go Gaming

Se hele anmeldelsen på Ditte Dalsgaard-Hansens Instagram

En velskrevet og spændende serie, der ikke kan undværes på skolens PLC.

Se hele anmeldelsen på Litteratur til danskfagets Instagram

Kit A Rasmussen skriver rigtige gode bøger til børn og unge, og det her er en perfekt bog til drenge (og piger), som godt kan lide der sker noget, som måske selv spiller counter-strike eller fodbold eller begge dele - de varmeste anbefalinger fra ca. 5. Klasse.

Se hele anmeldelsen på Hadbjerg Skolebiblioteks Instagram

★★★★

[...] historierne er effektive og med en god sans for nørderiet, kampgejsten og den gode stemning holdene imellem på ‘banen’.

Politiken

Der er grund til at glæde sig over serien. Forsidebilledet og titlen signalerer en gamer-målgruppe, men målgruppen er større. Det er en bog, der kan læses af mange unge og yngre læsere.

Hovedpersonerne i denne serie er teenagere. De har hverdagsproblemer, der er genkendelige, men der er også en særdeles troværdig gengivelse af samtalerne, der føres under CS-spillet. Det er en serie, der kan læses med stor glæde af enhver gamer, men det er også en serie, der for ikke-gamere kan give et indblik i gamer-universet

Se hele anmeldelsen på Folkeskolen.dk

Bøgerne rammer børn og unge i alderen 9-13 år perfekt og tager sit emne og sine læsere seriøst.
Forfatteren Kit A. Rasmussen formår at være i øjenhøjde med de unge og bruger de rigtige ord og vendinger, som de kender fra PC-spillet og snakkene i skolegården.

[Fælles omtale af Go Gaming 1, 2 og 3]

Se hele anmeldelsen på Guldborgsund-bibliotekernes Facebookside

Vi anbefaler den, fordi: det er en indlevende og velskrevet historie om Otto, der må vælge mellem sine to yndlingsbeskæftigelser. Bogen giver et godt indblik i det sammenhold, der opstår, når man gamer sammen som et hold. Er god til unge, der gerne vil læse om gaming.
Bogen er letfortalt og holdt i et fint tempo. Selv for nybegyndere er det en spændende bog!

Se hele anmeldelsen på Brønderslev Biblioteks Facebook

Kig i bogenAndre bøger i Go Gaming-serien