Udkommet
18-06-2019
Forlag
Gyldendal
Sider
120
Genre
Børnebøger
Serie
Go Gaming
Illustreret af
Andreas Erstling

Køb bogen Se anmeldelser Kig i bogen

Go Gaming 1: Frags og fodbold


Otto spiller Counter-Strike sammen med fire venner på Go Gaming-holdet. De er ikke professionelle, men drømmer om at blive det. Otto drømmer også om at blive professionel fodboldspiller, men da han får tilbudt en plads på førsteholdet, står han pludselig i et kæmpe dilemma. Der er ikke tid til begge dele, så hvordan skal Otto vælge mellem de to ting, han elsker allermest?

Go Gaming 1: Frags og fodbold fås også som både lydbog og e-bog.


Anmeldelser


Kit A. Rasmussen har styr på sit shit. Hun ved, hvordan man spiller både fodbold og Counter-Strike. Hun kender opturene og nedturene i begge spil, så der er ikke et eneste kedeligt øjeblik i Go Gaming – Frags og fodbold.

Se hele anmeldelsen på Weekendavisen

Virkelig gode bøger med spændende historier. Man føler med drengene, både under spillet og gennem de svære valg, de skal træffe.
Køb serien i flere eksemplarer til alle biblioteker og PLC.

Lektørudtalelse

Det her er en superfed! serie om at være ung og træffe valg, om venskab, sammenhold og at være et hold og et menneske.
[…] Dilemmaerne er reelle og spændende, karaktererne så godt skrevet og nemme at leve sig ind i og så er serien vildt sympatisk. Der er ikke jalousi og backstabbing, men venskab og holdfølelse uden at det føles sukkersødt eller kedeligt og det er fedt!
En fremragende ny serie

Se hele anmeldelsen på Bibliotekats Instagram

Go Gaming handler selvfølgelig om gaming, men bøgerne handler også om så meget mere! Om sammenhold, kammeratskab og store valg i livet. Og hvis du ikke er galvaniseret indeni, er de også ret rørende. […] Jeg glæder mig SÅ meget til at høre mere om drengene fra Go Gaming

Se hele anmeldelsen på Ditte Dalsgaard-Hansens Instagram

En velskrevet og spændende serie, der ikke kan undværes på skolens PLC.

Se hele anmeldelsen på Litteratur til danskfagets Instagram

Kig i bogen