Udkommet
18-06-2019
Forlag
Gyldendal
Sider
120
Genre
Børnebøger
Serie
Go Gaming
Illustreret af
Andreas Erstling

Køb bogen Se anmeldelser Kig i bogen

Go Gaming 2: Call-outs og karriere


Magnus er in-game leader på Counter-Strike-holdet Go Gaming. Det er ham, der er den ansvarlige, den, der lægger strategierne, og den, der sørger for, at alle vennerne præsterer deres bedste.

En dag får Magnus et tilbud: kom og vær in-game leader på et internationalt hold med kurs mod toppen af professionel Counter-Strike. Det er drømmen!

Men kan han rejse fra sin syge søster? Fra sine bedste venner? Og fra det hold, han har været med til at opbygge fra bunden?


Anmeldelser


Virkelig gode bøger med spændende historier. Man føler med drengene, både under spillet og gennem de svære valg, de skal træffe.
Køb serien i flere eksemplarer til alle biblioteker og PLC.

Lektørudtalelse

Det her er en superfed! serie om at være ung og træffe valg, om venskab, sammenhold og at være et hold og et menneske.
[…] Dilemmaerne er reelle og spændende, karaktererne så godt skrevet og nemme at leve sig ind i og så er serien vildt sympatisk. Der er ikke jalousi og backstabbing, men venskab og holdfølelse uden at det føles sukkersødt eller kedeligt og det er fedt!
En fremragende ny serie

Se hele anmeldelsen på Bibliotekats Instagram

Go Gaming handler selvfølgelig om gaming, men bøgerne handler også om så meget mere! Om sammenhold, kammeratskab og store valg i livet. Og hvis du ikke er galvaniseret indeni, er de også ret rørende. […] Jeg glæder mig SÅ meget til at høre mere om drengene fra Go Gaming

Se hele anmeldelsen på Ditte Dalsgaard-Hansens Instagram

En velskrevet og spændende serie, der ikke kan undværes på skolens PLC.

Se hele anmeldelsen på Litteratur til danskfagets Instagram

Kig i bogen