William & Athena 1: Kejserens hemmelighed

Information

Forlag
Høst & Søn
Genre
Børnebøger
Serie
William & Athena
Forside af
Anders Walter

Bog

Udkommet
20-06-2011
ISBN
978876381817
Sider
154


Køb bogen Se anmeldelser Fun facts
Kig i bogen Andre bøger i serien

William & Athena 1: Kejserens hemmelighed


Kina 1567:
En kejser begraves, men da graven lukkes, går noget galt, og en mand bliver spærret inde.

Kina i dag:
Et hold arkæologer åbner graven og finder til deres overraskelse to døde. Ikke bare det – der er noget meget mærkeligt ved den ene.

Men Athena er totalt ligeglad med gravens hemmelighed. Hun har problemer nok, for hendes mor er forsvundet under en anden udgravning, og Athena har fået en hemmelig dagbog tilsendt.
William derimod er på sit livs eventyr, og det bliver endnu vildere, da det viser sig, at graven rummer flere mysterier, end nogen kunne drømme om.

Anmeldelser★★★★★

Superspændende historie á la Indiana Jones. Bogen har det hele: skumle skurke, farlige fælder og ældgamle mysterier. Læs den, læs den!

Palles Gavebod

★★★★★

‘Kejserens hemmelighed’ er en god og spændende historie

Se hele anmeldelsen på Kultur for Unge

★★★★

Kejserens Hemmelighed var nok hurtigt læst for mig, men til gengæld er den fuld af spænding, mysterier og eventyr, der gjorde op for det. Jeg slap næsten ikke bogen i al den tid jeg læste. Den konstante spænding og handlingen der kørte derud af, uden nogen pauser eller kedelige stunder, holdte mig fanget.

Bookaholic

Det er en veldrejet serie, der nok skal få sommerens mange regnvejrsdage til at være mere end velkomne!

Weekendavisen

Interessen er vakt, og idéen om en klassisk spændingsserie for større børn til en pris, der er til at betale, er rigtig god, når det handler om at fastholde de børn, der har lært at læse, men skal have en god grund til at blive ved.

Se hele anmeldelsen på Kristeligt Dagblad

Fun facts


  • Min egen tur til Beijing var den første rejse, hvor jeg virkelig følte, at jeg selv var på eventyr – derfor virkede det som en god ide, at sende William og Athena hertil først.
  • I begyndelsen af mit arbejde med bogen blev det foreslået, at jeg skrottede William fra historien, fordi han virkede som en kedelig biperson, og ikke som en ordentlig hovedperson. Jeg besluttede mig dog for at beholde ham, og det er jeg glad for i dag.

Kig i bogenAndre bøger i William & Athena-serien