William & Athena 4: Profetens tempel

Information

Forlag
Høst & Søn
Genre
Børnebøger
Serie
William & Athena
Forside af
Anders Walter

Bog

Udkommet
03-04-2013
ISBN
978876382877
Sider
150


Køb bogen Se anmeldelser Fun facts
Kig i bogen Andre bøger i serien

William & Athena 4: Profetens tempel


Jordan, tidligere på året:
Ved et helt specielt fund i fortidsbyen Petra mødes to personer med hver deres hemmeligheder. Kun en af dem slipper derfra i live.

Jordan i dag:
Tæt forfulgt af ubehagelige mænd må William og Athena flygte fra Mexico.

Tingene går dog først for alvor galt, da William bliver syg, og Athena mister noget meget vigtigt, hvilket kan betyde enden på deres forsøg på at opklare, hvad der er sket med Athenas mor.

Anmeldelser★★★★★

Endnu et spændende og action-mættet bind i serien om William og Athena. Indiana Jones gå hjem og vug!

Palles Gavebod

★★★★★★

Jeg syntes det er en rigtig god serie som er god og velskrevet da hver bog cirka er på 150 sider kan man fordybe sig i serien og få en af dem færdig på 1 time jeg elsker den her serie og vil klart anbefale den til alle der elsker historie

Se hele anmeldelsen på Biblo.dk

Fjerde bind er lige så spændende som de forrige, men der er slet ikke plads til alt det, der skal ske, så den slutter alt for brat. Næste bind skulle være udkommet samtidigt, synes jeg!

Weekendavisen

Spændende og dynamisk fortsættelse af en god serie. Fortællestil og indhold rammer plet i forhold til målgruppen.

Lektørudtalelse

Fun facts


  • I fortidsbyen Petra er der et utal af trapper, udhugget i sten, der tilsyneladende ikke fører nogen steder hen. Oprindeligt var det derfor meningen, at William og Athena skulle gå på opdagelse på nogle af disse trapper og derfra falde ned i en hemmelig hule. Jeg tænkte dog, at det var utroligt, at nogen så ikke havde set hulen på et billede fra Google Earth, eller under en af de mange udgravninger, og så blev løsningen en anden …
  • Forsiden på William & Athena 4: Profetens tempel har det såkaldte “Treasury” fra Petra i baggrunden. Det er lige præcis denne bygning Indiana Jones går ind i i filmen “Indiana Jones og det sidste korstog”, hvor han så står overfor tre prøver. Filmen gjorde Petra (endnu mere) berømt, og udenfor fortidsbyen var der, i hvert fald da jeg var der, en lille Indiana Jones-butik - hvor jeg (selvfølgelig) købte mig en Indy-hat.

Kig i bogenAndre bøger i William & Athena-serien