Udkommet
10-10-2013
Forlag
Høst & Søn
Sider
131
Genre
Børnebøger
Serie
William & Athena
Forside af
Anders Walter

Køb bogen Se anmeldelser

William & Athena 5: Inkaens offer


Peru 1532:
En ypperstepræstinde giver det størst mulige offer i håbet om at redde sin datter.

Peru i dag:
På en smal bjergvej kommer Athena ud for en forfærdelig ulykke.

William er egentlig på vej hjem, men snyder sig til et lift til Peru. Hans nye rejseselskab viser sig dog at byde på nogle chokerende overraskelser.
Snart sætter jagten på inkaernes hemmeligheder ind.

Du kan læse meget mere om William og Athena på seriens egen hjemmeside.
Gå til William & Athenas hjemmeside


Anmeldelser


★★★★

Inkaens offer er utrolig aktion præget. Der sker noget hele tiden, og til sidst i bogen får vi da også en overraskelse, som jeg ikke havde set komme. Skønt.

Se hele anmeldelsen på Skrivepulten

Femte bind slutter på et særdeles kritisk sted, så forlaget burde have udsendt både bind fem og det afsluttende sjette bind på samme tid. Det er en god og solid serie, som først for alvor kan bedømmes, når det afsluttende sjette bind udkommer. Forhåbentlig inden alt for længe!

Weekendavisen

Velskrevet femte bog om William & Athena. Man bliver hurtigt fanget og bladrer igennem bogen for at finde ud af, hvad der er sket med Athenas mor. Jeg venter spændt på at få det opklaret i næste og sidste bog.

Lektørudtalelse
★★★★★★

Jeg syntes at set var en rigtig god bog jeg læste de 3 sidste bøger i serien i en flyver og følte mig helt fortabt da jeg var færdig fordi det var de sidste men alt i alt er det en spændende serie som du virkelig burde tage et kig på hvis du kan lide historie som mig

Se hele anmeldelsen på Biblo.dk