William & Athena 2: Gravens forbandelse

Information

Forlag
Høst & Søn
Genre
Børnebøger
Serie
William & Athena
Forside af
Anders Walter

Bog

Udkommet
20-06-2011
ISBN
978876381799
Sider
156


Køb bogen Se anmeldelser Fun facts
Kig i bogen Andre bøger i serien

William & Athena 2: Gravens forbandelse


Kina 1567:
En kejser begraves, men da graven lukkes, går noget galt, og en mand bliver spærret inde.

Kina i dag:
Et hold arkæologer åbner graven og finder til deres overraskelse to døde. Ikke bare det – der er noget meget mærkeligt ved den ene.

Men Athena er totalt ligeglad med gravens hemmelighed. Hun har problemer nok, for hendes mor er forsvundet under en anden udgravning, og Athena har fået en hemmelig dagbog tilsendt.
William derimod er på sit livs eventyr, og det bliver endnu vildere, da det viser sig, at graven rummer flere mysterier, end nogen kunne drømme om.

Anmeldelser★★★★★★

Det første jeg tænkte da jeg lagde bogen fra mig var ”Jeg vil gerne have 3´eren lige nu!

Se hele anmeldelsen på Kultur for Unge

★★★★★

Superspændende fortsættelse af serien om William og Athena i bedste Indiana Jones-stil. Her er det hele: skjulte fælder, mumier, hemmelige grave og masser af action. Hvis du er vild med arkæologi og Indiana Jones-filmene er serien og denne bog lige noget for dig!

Palles Gavebod

Det er en veldrejet serie, der nok skal få sommerens mange regnvejrsdage til at være mere end velkomne!

Weekendavisen

Fun facts


  • Selvom jeg prøver at bygge på mine personlige oplevelser, havde jeg, da jeg skrev William & Athena 2, faktisk ikke været i Egypten. Jeg skulle have været af sted til pyramider, sfinks, Kongernes Dal og hele molevitten, men turen blev aflyst på grund af Muhammed-krisen. Jeg har dog været i Egypten sidenhen, men jeg må med skam melde, at turen hverken kom forbi pyramiderne eller sfinksen. Jeg HAR dog besøgt Kongernes Dal, og det var fantastisk!
  • Gravens forbandelse blev skrevet i lyntempo. Jeg havde indsendt bind 1 til Høst & Søn, som gerne ville se bind 2, før de sagde endeligt ja til at udgive serien. Så var der jo ikke andet for, end at komme i gang. Heldigvis havde jeg lavet en oversigt over, hvad der skulle ske i løbet af bogen, så jeg havde noget at gå ud fra.

Kig i bogenAndre bøger i William & Athena-serien