Min største hemmelighed: Ester

Information

Forlag
Alinea
Genre
Børnebøger
Serie
Min største hemmelighed
Forside af
Tina Burholt

Bog

Udkommet
02-04-2021
ISBN
9788723550101
Sider
45
LIX
13

Lydbog

Udkommet
17-06-2021
Indtalt af
Anne Blomsgård
Længde
40 m


Køb bogen Køb lydbogen Se anmeldelser Andre bøger i serien

Min største hemmelighed: Ester


Alle mennesker har hemmeligheder.
Men nogle hemmeligheder er større end andre.
Det her er ESTERs største hemmelighed.

„Min mor har selv sagt, at jeg er en stor pige nu. At jeg selv kan bestemme det meste. Så jeg bestemmer, hvordan jeg vil klippes,“ siger jeg med et smil.
„Din mor er så sej,“ sukker Astrid. „Du må næsten alt.“
Jeg holder smilet på mine læber. Siger ikke, hvad jeg tænker: at jeg somme tider næsten må bestemme for meget. Meget mere, end jeg har lyst til.


Ester må næsten alt derhjemme. Hun må selv bestemme, hvornår hun går i seng, hvordan hun vil klippes, hvilket tøj hun vil gå i. Men med magten til at bestemme følger også et ansvar. Et ansvar overfor sig selv og et ansvar overfor andre.
Det er vigtigt for Ester, at mor er glad, men hvordan skal hun sørge for at holde mor glad, når mors og Esters ønsker går i hver sin retning?

AnmeldelserMange piger vil kunne identificere sig med Clara og Ester i bøgerne her. Mange har prøvet at føle, at de ikke dur til noget lidt ligesom Clara. Rigtig mange synes, det er dejligt, at blive stor og man må det hele selv, men føler også engang imellem, at det kunne være rart at beholde sine forældrenes opmærksomhed og omsorg. Når man læser bøgerne her, føler man sig ikke alene.

(fælles lektørudtalelse for Min største hemmelighed: Clara og Min største hemmelighed: Ester)

Lektørudtalelse

Dette er en rigtig god serie om det at være pige, og det faktum at alle har en hemmelighed, noget de frygter eller drømmer om.

En god serie fra 3. Klasse og op.

Se hele anmeldelsen på Anne-Mette Sigaards Instagram

Andre bøger i Min største hemmelighed-serien