Kommer snart Min største hemmelighed: Inger

Information

Forlag
Alinea
Genre
Børnebøger
Serie
Min største hemmelighed
Forside af
Tina Burholt

Bog

Udkommer
04-08-2023
ISBN
9788723567987
Sider
50
LIX
13


Fun facts
Andre bøger i serien

Min største hemmelighed: Inger


Alle mennesker har hemmeligheder.
Men nogle hemmeligheder er større end andre.
Det her er INGERs største hemmelighed.

“Hej Inger,” siger han med et smil.
Det smil … Indeni er jeg Tivoli. Med rutsjebane, karussel og ballongynge på én gang. Jeg bliver helt svimmel og ser ned på mine fødder, mens jeg siger: “Hej Malte.”


Inger er vild med Malte, men ved ikke, hvad hun skal gøre med sine følelser. Heldigvis har hendes veninder godt styr på, hvordan man opfører sig omkring en dreng, man godt kan lide. De ved, hvad man skal, og hvad man absolut ikke må gøre.
Men der er virkelig mange regler, og ingen af dem hjælper Inger til at finde ud af: Er Malte også vild med hende?

Fun facts


  • Min største hemmelighed-bøgerne om Kiki, Inger og Tine udkommer samtidig, og det er der to helt særlige grunde til: 1. Forbogstaverne i pigernes navne danner mit navn: KIT 2. Navnene passer også med nogle af de gode mennesker, der har været med til at lave alle bøgerne indtil videre, nemlig: Kiki (Kit, mig - forfatteren), Inger (Inge Rand, den utroligt dygtige grafiker, der har sat alle bøgerne op) og Tine (Tina Burholt, den fantastiske illustrator, der har lavet alle forsiderne)
  • Historien har intet med Inge (grafikeren) at gøre, men jeg bad Inge om lov til, at Tina (illustratoren) fik Inger til at ligne Inge en lille bitte smule fysisk. Og derfor har Inger briller og smukt, lyst hår

Andre bøger i Min største hemmelighed-serien