Min største hemmelighed: Tine

Information

Forlag
Alinea
Genre
Børnebøger
Serie
Min største hemmelighed
Forside af
Tine Burholt

Bog

Udkommet
04-08-2023
ISBN
9788723568007
Sider
48
LIX
13


Køb bogen Se anmeldelser Fun facts
Andre bøger i serien

Min største hemmelighed: Tine


Alle mennesker har hemmeligheder.
Men nogle hemmeligheder er større end andre.
Det her er TINEs største hemmelighed.

Det er som om, hele verden summer. Mit hoved er et andet sted, end min krop. Jeg har svært ved at følge med i, hvad der sker i dansk. I hvad Kiki mumler til mig. I hvad de andre taler om i frikvarteret. Jeg kan bare mærke mit hjerte slå. Hårdt og hurtigt.

Tine er god til at lave planer, skrive lister og holde styr på alting. Men da der med ét er mange ting, der skal klares på på én gang, bliver det for meget. Så meget, at det er som at stå i en storm af lektier og uendelige ‘to do’-lister. Som om hun ikke engang har overskud til de ting, der ellers gør hende glad.
Hvordan skal hun holde styr på alting, når hun ikke engang kan holde styr på sig selv?

AnmeldelserOmslaget signalerer pige- og venindebog, og mange piger vil kunne identificere sig med Inger, Kiki og Tine. Det er tre velskrevede historier, med tre temaer som er aktuelle for aldersgruppen. Det er sjovt at historierne, på den ene side kan læses uafhængigt af hinanden, men samtidigt flettes pigernes liv sammen i bøgerne, og man kan læse om deres indbyrdes forhold med hinanden og syn pả hinanden fra flere vinkler

(fælles lektørudtalelse for Min største hemmelighed: Kiki, Min største hemmelighed: Inger og Min største hemmelighed: Tine)

Lektørudtalelse

Min største hemmelighed” er en skøn serie. Hver bog har hver sin egen pige som hovedperson, og pigerne optræder på skift i biroller i hinandens historier 🌸
[...]
Vi hører om pigernes hverdag, venskaber, familieforhold og naturligvis deres hemmeligheder og hvordan de håndterer disse.
Det er skøn læsning og en serie, der plejer at være et hit fra ca. 9 år 😊

Se hele anmeldelsen på Ditte Dalsgaard-Hansens Instagram

Fun facts


  • Min største hemmelighed-bøgerne om Kiki, Inger og Tine udkommer samtidig, og det er der to helt særlige grunde til: 1. Forbogstaverne i pigernes navne danner mit navn: KIT 2. Navnene passer også med nogle af de gode mennesker, der har været med til at lave alle bøgerne indtil videre, nemlig: Kiki (Kit, mig - forfatteren), Inger (Inge Rand, den utroligt dygtige grafiker, der har sat alle bøgerne op) og Tine (Tina Burholt, den fantastiske illustrator, der har lavet alle forsiderne)
  • Historien har intet med Tina (illustratoren) at gøre, men jeg kan godt lide idéen om, at alle hovedpersonerne i serien har et fysisk kendetegn, som en læser måske vil kunne genkende og tænke ‘sådan er jeg også’. Jeg spurgte derfor Tina, om hun havde lyst til at give en bid af sit unge selv til forsiden, og det ville hun heldigvis gerne

Andre bøger i Min største hemmelighed-serien